Yritysinfo

Eteläpohjalaista avunantoa päivällä ja yöllä

Hinaus ja Tuuppaus on Etelä-Pohjanmaalla toimiva kahdesta yrityksestä koostuva hinaustoiminnan keskittymä. Hinauksella ja Tuuppauksella on kolme asemapaikkaa: Seinäjoki, Kuortane ja Ilmajoki. Hinaus ja Tuuppaus -nimellä on alunperin perustettu Kuortaneella vuonna 2006 hinausyritys Maijala & Valkonen. Tämän yrityksen juuret ovat 80-luvun puolivälissä Raimo Maijalan kolarikorjaamon hinaustoiminnassa. Seinäjoella 70-luvun puolivälitä alkaen toimineesta Hinauspalvelu Torkkelista  tehtiin kaupat kesällä 2010. Ilmajoen asemapaikka on syntynyt syksyllä 2012, kun Hinaus ja Tuuppaus osti Kolarikorjaamo E. Haapamäki Ky:n hinausliiketoiminnot.

 

Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaa, mutta operoimme muuallakin Suomessa, varsinkin raskaan kaluston hinauksissa. Olemme osa kansainvälistä FALCK-ketjua, ja palvelemme 24h vuorokaudessa kaikkina päivinä.

 

Hoidamme autojen hinaukset, ojasta vedot, ovien avaukset sekä apuvirran antamiset. Myös sijaisautot järjestyvät yhteistyökumppaneidemme kautta.